Konsta Lattu

Olen 24-vuotias positiivinen, pilke silmäkulmassa oleva sosiaalinen nuorimies Hämeenlinnasta, jolta esiintyminen ja edustaminen sujuu luontevasti. Olen aktivoiva ja aikaansaava ja tulen toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa.

Repustani löytyy usein välineet niin valo- kuin videokuvaukseen ja vapaa-ajalla käyn kuntosalilla. Minulla on korkea motivaatio oppia uusia asioita ja olen myös kiitollinen kaikesta kokemuksesta ja oppimisesta.  Olen motivoitunut ja uudet haasteet avosylin vastaanottava.

Koulutus

Valmistuin Tampereen ammattikorkeakoulusta Medianomiksi keväällä 2023. (Media-alan tutkinto-ohjelma, audiovisuaalinen suunnittelu ja ilmaisu, kuvaus ja kuvavalo).

Suoritin varusmiespalveluksen Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan  mediavarusmiehenä. Mediavarusmiehen tehtävinä sotilassoittokunnissa on valo- ja videokuvaus konserteissa ja muissa tilaisuuksissa sekä sisällä että ulkona, materiaalien jälkikäsittely (kuvan-/videonkäsittely ja editointi), mainosmateriaalien (konserttijulisteiden ja lehtimainosten) tuottaminen ja valmiin materiaalin julkaisu niin painettuna kuin sähköisesti verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa (facebook, instagram ja youtube).

Valmistuin Hyria koulutus Oy:stä Media-assistentiksi keväällä 2018. Hyria koulutus Oy:ssa on käytössä nykyaikaiset ohjelmistot/välineet ja opinnoissa on korostunut audiovisuaalisen viestinnän laaja-alaisuus. 

Osaaminen

Valokuvatuotanto : Henkilökuvaus, tapahtumakuvaus, autokuvaus, urheilukuvaus, tuotekuvaus sekä kuvien jälkikäsittely Adobe Lightroomissa & Photoshopissa.

Galleria valikosta löydät työnäytteitä ottamistani valokuvista.

Video- ja elokuvatuotanto : Tapahtumakuvaus, yritysvideot, tuote/mainosvideot, musiikkivideo, lyhytelokuva sekä videon jälkikäsittely.

Videot  sivulta löydät videoita, joita olen ollut työstämässä tai työstänyt kokonaan yksin.

Youtube

YouTube-kanavalleni olen tehnyt valokuvaukseen liittyviä viihde- ja opetusvideoita noin 3 vuotta. Kanavani pitää sisällään kamera arvosteluita, opetusvideoita niin kuvaukseen sekä kuvien jälkikäsittelyyn, valokuvausreissuja ja POV katuvausvideota.

Uusin video: